På lager
Oversigt
  • Fjernstyret bil i skala 1/18
  • Tophastighed 35 km/t kan justeres
  • Lille, fræk 4-hjulstrukket truggy
Special Price DKK369,55 Regular Price DKK389,00
Paket pris AA-batterier, extra batteri & laddpåse
Special Price DKK369,55 Regular Price DKK389,00
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
15%
Special Price DKK65,55 Regular Price DKK69,00
+
Li-Po 7,4V (2s) 850mAh
20%
Special Price DKK94,05 Regular Price DKK99,00
+
Hobbex opladningstaske til batterier 18x23cm
15%
Special Price DKK37,05 Regular Price DKK39,00
=
Gem DKK34,20
DKK532,00

Fjernstyret bil - Truggy i skala 1/18

Lad os præsentere en af vores mest populære radiostyrede biler, som vi har i sortimentet i dag, dette er PXtoys Enoze 9302E. Lille og fræk fjernstyret bil, der byder på masser af action! Perfekt til dem, der kan lide at køre både indendørs og udendørs. Hyena er hurtig i svingene, og 4-hjulstrækket gør det nemt at holde styr på bilen. Der medfølger næsten alt, hvad du skal bruge, f.eks. et genopladeligt RC-batteri, en USB-balanceoplader og en 2,4 GHz-fjernstyring

Lad og hop med RC-bilen

Kraftig motor kombineret med 4-hjulstræk giver dig mulighed for nemt at få RC-bilen til at glide på en kontrolleret måde. Sæt en bane op indendørs, og lad Hyena glide gennem hver eneste kurve - hvor sjovt! Takket være de kraftige dæk og affjedringen kan Hyena endda køre over hop.

Lille fjernstyret bil - stor køresjov

PXtoys Enoze 9302E Hyena er en lille bil i skala 1/18. Med en længde på 27 cm og en vægt på lige under 1 kg er den nem og praktisk at have med rundt. På trods af sin lille størrelse er det meget godt at køre bilen udendørs. Den kan køre over kortklippede græsplæner og grusveje uden de store problemer. De kraftigt mønstrede dæk laver rigtig fede bremsespor, hvis du f.eks. kører bilen på en grusmark.

Jævn og nem fjernstyring på 2,4 GHz

Noget, der er vigtigt, når man kører en RC-bil, er, at man har en god fjernstyring. Den medfølgende fjernstyring er på 2,4 GHz, hvilket giver en god rækkevidde og minimal signalforstyrrelse, så du kan køre flere radiostyrede biler på samme tid uden en masse signalforstyrrelser.

fjernstyret bil med høj hastighed i skala

På trods af sin lille størrelse leverer den radiostyrede bil PXtoys 9302E Hyena en imponerende hastighed! Men med en justerbar tophastighed på 35 km/t går det virkelig stærkt. Her får du mange tempofyldte og begivenhedsrige oplevelser. Batteriet holder til 15-20 minutters intens kørsel. Derefter skal bilen oplades, før den er klar til at blive taget med på nye eventyr - det gør denne radiostyrede bil perfekt som indgangsbil for den yngre nybegynder

Velegnet til nybegyndere

Har du aldrig kørt en fjernstyret bil før? Så er Hyena den perfekte RC-bil for dig. Den er nem at komme i gang med, og bilen er nem at styre. Via kontrollen (TH D/R) kan du justere hastigheden/accelerationen ned. Så hvad venter du på, dette er en perfekt fjernstyret bil til børn eller andre begyndere!

Leveres RTR, 99% klar til at køre

RTR-bilen leveres køreklar, hvilket betyder, at bilen kommer fuldt samlet, og du skal bare pakke bilen ud, oplade batteriet og gå ud og køre. Der er monteret et genopladeligt batteri i bilen, som nemt oplades med det medfølgende USB-kabel. der skal bruges 3 AA-batterier til styringen, og de medfølger ikke. Vi anbefaler at købe med kraftige genopladelige AA-batterier fra Modr, perfekt til RC.

Hvis du har brug for ekstra RC-batterier, reservedele eller andet tilbehør til denne RC-bil, finder du det i vores sortiment!
Specifikationer
Leveres som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/18
Model Truggy
Tophastighed (km/t) 35
Justerbar tophastighed Ja
Køretid (min) 20
Egnet til Nybegynder
Størrelse (LxBxH)(mm) 275x190x90
Driftsmåde El
Drivning 4WD
Motortype Brushed
Fartregulator Brushed 3-in-1
Oplader USB (medfølger)
Batteri Li-Po 7.4V 850mAh (medföljer)
Batteristik Mini-Tamiya
Batteri till kontrollen Ikke inkluderet (3xAA)
Varemærke PXtoys
Mærke varenummer 9302E

HER FINDER DU EGNEDE RESERVEDELE TIL DETTE PRODUKT

Her finder du passende batterier og opladere til dette produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Enoze 9302E Hyena