Om Hobbex

Velkommen til os hos Hobbex, det legendariske postordrefirma fra Sverige, der blev grundlagt i 1961. Hvis du er født i begyndelsen af ​​90'erne eller tidligere i Sverige, er du sikkert meget fortrolig med Hobbex-kataloget, som var en af Sveriges mest værdsatte postordrekataloger i flere årtier. På det tidspunkt var kataloget fyldt med masser af forskellige produktkategorier såsom skæmtartikler, reservedele til knallerter, luftvåben, fjernstyrede produkter og meget mere.

Hobbex udvidede sin virksomhed i begyndelsen af ​​2000'erne ved at åbne flere fysiske butikker og erstatte postordre med e-handel i hele Skandinavien inklusive Danmark, på sit højeste havde Hobbex 18 butikker i Sverige. For Hobbex har den største og vigtigste kategori altid været fjernbetjeningsprodukter.

Dog indså Hobbex tidligt, at kunders købsadfærd begyndte at ændre sig, og at de fysiske butikker begyndte at miste deres funktion. Hobbex valgte derfor at lukke alle sine butikker i 2018 for at satse på ren e-handel i stedet.

Hobbex satser i dag helhjertet på fjernstyrede produkter, og vores sortiment omfatter fjernstyrede biler, fly, både, arbejdsmaskiner, tilbehør, reservedele og alt andet, du kan forestille dig at have brug for. Vores mål er, at både nybegyndere og professionelle skal føle sig velkomne til at handle hos os.

Hobbex' forretningsidé er at købe direkte fra fabrikken, hvilket betyder, at vi kan give vores kunder den absolut bedste pris. Omhyggelige tests og kontrol udføres af vores team, som både befinder sig i Sverige og Asien, før vores produkter sættes til salg, så du som kunde kan føle dig tryg.