Wltoys 184016 Mad Max brushless

Artnr
842920
På lager
Oversigt
  • Radiostyret buggy i 1/18 skala RTR
  • Børsteløs motor med tophastighed +70 km/t
  • Kraftigt metalchassis og 4-hjulstræk
Special Price DKK832,15 Regular Price DKK979,00

Lad os præsentere RC-bilen WLtoys 184016 Mad Max brushless! En af de allernyeste radiostyrede modeller fra WLtoys! RC-bilen er udstyret med et børsteløst motorsystem, der får bilen til at køre hurtigt, rigtig hurtigt! Både chassis, drivaksler og støddæmpere er i metal for en lidt mere holdbar konstruktion. Dette er en fantastisk sjov radiostyret bil at køre, men du skal være forsigtig, for den er virkelig hurtig!

Hurtig radiostyret bil, bygget til at køre hurtigt!

WLtoys har ikke sparet på krudtet, når det gælder 184016 Mad Max brushlesses. Bilen er måske nok lille i skala 1/18, ca. 26 cm lang, men lad ikke den lille størrelse skræmme dig. Wltoys har indsat en børsteløs 2835 3400kV-motor kombineret med en 35A ESC, som gør det muligt for bilen at nå omkring 70 km/t med det medfølgende batteri lige ud af æsken uden nogen ændringer fra brugeren! 70 km/t for en radiostyret bil af denne størrelse er virkelig, virkelig hurtigt! Desuden har bilen 4-hjulstræk, hvilket giver en mere stabil kørsel.

Lille, men solid!

Mad Max er måske nok lille, men den er bygget som en rigtig radiostyret hobbybil. Chassis og drivaksler i metal, kuglelejer hele vejen rundt, 12 mm sekskant ved hjulene, så du kan montere andre dæk, hvis du har lyst til det. Støddæmperne er af metal og justerbare og klar til olie, hvis du vil gøre dem blødere og mere stabile.

2,4Ghz radiosystem

Det kræver et godt radiosystem at styre en så hurtig RC-bil. RC-bilen er udstyret med en separat modtager, hvilket er usædvanligt for biler i denne størrelse og prisklasse. Modtageren taler med radiostyringen på 2,4 GHz-båndet, som er standard på Hobby RC-biler. Det gør det muligt at køre med venner og deres radiostyrede biler på samme tid uden forstyrrelser, og afstanden mellem bilen og radiostyringen er op til 100 meter. Bilen er hurtig, så en fordel ved denne radiostyring er, at du kan reducere tophastigheden meget nemt via en lille kontrol kaldet TH.D/R.

RC-bilen leveres RTR (Ready-to-run), 99% klar til at køre

Der medfølger et genopladeligt Li-Po 7,4V 1500mAh-batteri, en simpel USB Li-Po balance-oplader og en radiostyring. Oplad batteriet med den medfølgende oplader, og det eneste, du skal gøre, er at sætte 4xAA-batterier i radiostyringen (medfølger ikke). Vi anbefaler, at du køber vores genopladelige AA-batterier fra Modr, som er perfekte til RC! Husk, at bilen er hurtig og kraftfuld, så tag det roligt i starten, og kør på åbne overflader med så få forhindringer som muligt. Ekstra batterier, tilbehør og reservedele til denne RC-bil kan findes under den respektive fane.

Se disse videoer om den superhurtige buggy Wltoys 184016 Mad Max

Specifikationer
Leveres som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/18
Model Buggy
Tophastighed (km/t) 70
Justerbar tophastighed Ja
Køretid (min) 10
Egnet til Erfaren
Størrelse (LxBxH)(mm) 263x180x108
Driftsmåde El
Drivning 4WD
Motortype Børsteløs
Oplader USB (medfølger)
Batteri Li-Po 7.4V 1500mAh (medföljer)
Batteristik T-stik
Batteri till kontrollen Ikke inkluderet (4xAA)
Varemærke WLtoys
Mærke varenummer 184016

HER FINDER DU EGNEDE RESERVEDELE TIL DETTE PRODUKT

Her finder du passende batterier og opladere til dette produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Wltoys 184016 Mad Max brushless