WLtoys XK A300 Beech D17S Yellow

Artnr
843841
På lager
Oversigt
  • Robust radiostyret fly, der vil vække opsigt
  • Børsteløs motor og 6-akset stabiliseringsgyro
  • Leveres med batteri, oplader og radio
  • *Flyet skal samles før flyvning
Special Price DKK949,05 Regular Price DKK999,00

WLtoys XK A300 Beech D17S fjernstyret fly

Oplev RC-flyvning i luften med stil og præcision med dette slanke og kraftfulde fjernstyrede fly fra WLtoys! Dette er deres nyeste model XK A300 Beech D17, som er baseret på et "Beechcraft D17S Staggerwing-fly". Den første rigtige model af Beechcraft D17S fløj første gang i november 1932. Dette fjernstyrede fly er en 2023-model, fremstillet af den kendte producent WLtoys (XK), som vil levere stabil flyvning og sjove øjeblikke i luften! Oplev spændingen og friheden ved at flyve med dette imponerende RC-fly, som kombinerer klassisk design med topmoderne teknologi for en uovertruffen flyveoplevelse. Det robuste EPP-materiale, der er brugt i konstruktionen, gør det muligt for flyet at modstå mindre kollisioner og stød, hvilket gør det til et ideelt valg for både begyndere og erfarne piloter.

Fjernstyret fly - hårdfør ikonisk Beech-model

Med sin ikoniske dobbeltvingekonstruktion og aerodynamiske design, der er inspireret af "Beechcraft 17 Staggerwing", tilbyder WLtoys XK A300 enestående stabilitet og smidighed i luften. Det stabile dobbeltvingede fly er udstyret med avanceret 6-akset gyrostabilisering, der giver en jævnere og mere kontrolleret flyvning, selv under vanskelige forhold. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren pilot, vil dette fly imponere med sin lette manøvrering og præcision. Den seje Beechcraft D17S Staggerwing-model får virkelig denne model til at skille sig ud, se bare de to piloter, der sidder i cockpittet, dette fjernstyrede fly er detaljeret helt ned til vingespidserne!

RC-fly med 550 mm vingefang

Med et imponerende vingefang på 550 mm og en kraftig børsteløs motor leverer XK A300 imponerende præstationer i luften. WLtoys XK A300 er et fremragende valg for både begyndere og erfarne piloter, der gerne vil prøve RC-flyvning. Uanset om du er på udkig efter spænding eller afslapning, vil dette fly levere en fantastisk flyveoplevelse hver gang.

2.4GHz 6cn radiostyring inkluderet

Der medfølger en 2,4 GHz-radiostyring, som giver en god rækkevidde og interferensfrie signaler, så du kan gå ud på en mark og flyve med andre uden en masse interferens. RC-flyet har en 6-akset gyro, der hjælper med stabilisering under flyvning, men hvis du er en erfaren pilot, kan du slå gyroen fra og få mere kontrol over RC-flyet, så du kan lave seje loops eller flyve op og ned!

Kraftig elektronik for fantastiske flyveegenskaber

For at opnå den bedst mulige drift er RC-flyet udstyret med en energieffektiv børsteløs motor, der er klar til timevis i luften. Flyet er udstyret med en 2,4 GHz 4-kanals sender for et stabilt og pålideligt signal, som giver dig fuld kontrol over dine flyvninger uden interferens fra andre trådløse enheder, hvilket kort sagt betyder, at du kan flyve blandt andre piloter uden at få en masse interferens. Radioen giver dig også mulighed for at indstille forskellige flyvetilstande.

Leveres med batteri og oplader - kræver samling

WLtoys XK A300 Beech leveres i dele, men elektronikken (motor, servo og styring) er forudinstalleret i kroppen og vingen. Det, der skal gøres, er at samle flyet (ca. 20 minutter) ved at følge de enkle trin i manualen. Alt til at samle RC-flyet er inkluderet. Noget, der er nødvendigt for at komme i gang med flyvningen, er 6xAA-batterier til radiostyringen. En Li-Po 7,4V (2s) 600mAh og en simpel USB-oplader medfølger. Når den er fuldt opladet, får du ca. 8-10 minutters flyvetid. Ekstra batterier kan nemt købes til længere flyvninger, og skulle uheldet være ude, tilbyder vi også reservedele til RC-flyet.

Sammenfatning

Oplev friheden ved at flyve med stil og præcision med det imponerende XK (RTF) A300 D17 fjernstyrede fly fra WLtoys. Uanset om du leder efter spænding, afslapning eller bare en sjov hobby, vil dette fly levere fremragende præstationer og underholdning, hver gang du letter fra jorden. Køb din XK A300 i dag, og opdag den fantastiske verden af fjernstyret flyvning!

Specifikationer
Leveres som Ready-to-run (RTR)
Egnet til Nybegynder, Erfaren
Spännvidd 550
airplane_length 487
Räckvidd 100-150
Model Airplane
Køretid (min) 8
Airplane_motor 1806 Brushless
motor_type_airplane Brushless
Oplader USB (medfølger)
Batteri Li-Po 7,4V (2s) 600mAh 25C
Batteristik JST 2-pin
Batteri till kontrollen Ikke inkluderet (6xAA)
Varemærke WLtoys
Mærke varenummer A300_YEL

HER FINDER DU EGNEDE RESERVEDELE TIL DETTE PRODUKT

Her finder du passende batterier og opladere til dette produkt

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:WLtoys XK A300 Beech D17S Yellow

Relaterade Produkter