BSD BS223T Striker

Artnr
842611
På lager
Oversigt
  • Kraftig fjernstyret monstertruck i skala 1/10
  • Kraftige, oliefyldte støddæmpere
  • 4-hjulstræk og metalchassis
Special Price DKK1,177,05 Regular Price DKK1,239,00
Paket pris, Batter + Laddare
Special Price DKK1,177,05 Regular Price DKK1,239,00
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
10%
Special Price DKK65,55 Regular Price DKK69,00
+
Modr NiMH 7,2V (6c) 4200mAh
20%
Special Price DKK208,05 Regular Price DKK219,00
+
HTRC laddare NiMH N8 2A
15%
Special Price DKK94,05 Regular Price DKK99,00
+
Hobbex opladningstaske til batterier 19x7x6cm
15%
Special Price DKK37,05 Regular Price DKK39,00
=
Gem DKK67,84
DKK1,513,91

En ny legende er født - BSD Striker - Fræk fjernstyret bil

 

BSD Striker Brushed - Robust fjernstyret monster truck i skala 1/10

. BSD Striker er vores nye fjernstyretmonstertruck i år 2023 og er udviklet eksklusivt til Hobbex af BSD Racing. Vores mål med BSD Striker var at udvikle en fjernstyret bil, der kan give samme ydeevne, køreglæde og kvalitet som de dyrere mærker, men til en brøkdel af prisen. Takket være vores 13-årige partnerskab med BSD forstod de, hvad vi ønskede, og satte deres ingeniører i gang med arbejdet. Resultatet overgik vores forventninger, og navnet Striker virkede mere end passende. Striker er en fjernstyret bil med fantastisk balance og håndtering, en ydeevne, der gør den virkelig sjov at køre, og en fantastisk platform til at opgradere yderligere.
.
.
.

 

Alting starter med et godt chassis

 

Stærkt metalchassis bestående af støbt aluminium af høj kvalitet, der giver lav vægt, men en meget stærk konstruktion. Dette giver en stærk base for fjernstyret bilen, så du ikke behøver at bekymre dig om ødelagte for- og bagvogne. Den blå anodisering gør chassiset modstandsdygtigt over for fugt og korrosion. Ligesom BSD Racings tidligere fjernstyretbiler er BSD Striker meget robust! Bilen måler hele 49 cm i længden og 33 cm i bredden, så du får den rigtige 1/10-skala-følelse, når Striker kører rundt!

.
.

Metaldele

 

Nogle dele bør ikke være i metal.

Nogle dele bør ikke være af plastik, når man laver radiostyrede biler med ydeevne som BSD Striker. Dele som chassis, drivaksler, differentiale og tandhjul er allerede af metal på BSD Striker. Alle steder i den radiostyrede bil, hvor der er behov for lejer, er der valgt rigtige metalkuglelejer for at opnå minimal vedligeholdelse og lang levetid.

.
.

 

Sig nogen støddæmper?

?
 

Den første ting, du skal gøre, hvis du køber en BSD Striker, er at mærke støddæmperne, det er en følelse, der ikke kan beskrives med ord. De kraftige oliefyldte støddæmpere skal bare opleves. "Less is more", så vi har gjort dem sorte for at give et diskret look. Støddæmperne er justerbare og kan indstilles, så de passer perfekt til underlaget og din kørestil.

.
.
.

Rulning af plastdele

 

BSD Striker er ikke kun udstyret med metal- og aluminiumsdele, bilen har også plastdele, hvor plastdele passer bedst, som f.eks. bærearme, støddæmpertårne og karosserifester. Plast er billigere, lettere og har bedre bøjelighed end metal.

Den mest almindelige fejl, når speedometeret viser 35 km/t, og træet springer ud på vejen, er, at kofangeren eller bærearmene får et ordentligt slag. Hvis noget går i stykker, skal du ikke bekymre dig, vi har et komplet udvalg af reservedele til BSD Striker!

.
.

Elektronik

 

Til at aktivere 4-hjulstræk

For at aktivere 4-hjulstrækket og give den styrke, som BSD Striker besidder, kræves der en kraftig motor! Bilen er udstyret med en børstet 550-motor, som køles af en massiv køleplade i anodiseret aluminium, og motoren drives af en fugtsikker fartpilot, som er klar til at tage kampen op mod sne, sjap og vandpytter! For at BSD Striker skal kunne klare selv de skarpeste kurver, er den udstyret med en 9 kg servostyring. Sidst, men ikke mindst, er der også et radiosystem i fjernstyret bil fra Flysky, som giver en god og stabil rækkevidde og oplevelse under kørslen.

.
.

Ikke bare dæk

 

Hvad er radio?

Hvad er en radiostyret monstertruck uden ordentlige mønstrede dæk?! Ikke alene er de sorte og runde, de er også det vigtigste kontaktpunkt med vejen. I sidste ende besluttede vi at bruge disse kraftigt mønstrede dæk med en rimelig blød gummiblanding. Indvendigt finder du skumgummi for at opnå den rette blødhed. Dækkene er monteret på kraftige, sorte fælge, der er designet til at modstå den hårde kørsel.

Dæk
.
.

Kan det blive bedre end det her?

 

Det kan faktisk blive bedre end det her?

Det kan faktisk blive bedre end dette, hvis du vil have en endnu bedre bil, fås BSD Striker også med en børsteløs motor, BSD Striker Brushless, som den hedder, har nogle ting, som den almindelige BSD Striker ikke har. Læs mere om BSD Striker Brushless her: BSD BS223T Striker brushless.
Hvis du på et senere tidspunkt vil opgradere din BSD Striker med en børstet motor, kan du faktisk købe delene separat og bygge den om til en BSD Striker Brushless. Der er også nogle andre opdateringer, som du kan gøre, såsom at skifte til andre dæk fra Roapex og mere kraftfuldt fjernstyretbatteri fra MODR.


.

Spare dele

.
 
. Som sædvanlig leverer Hobbex alle de reservedele, der skal til for at gøre dit BSD Striker-ejerskab langt og problemfrit. Beviset på dette er, at mange af vores gamle radiostyrede BSD-biler stadig er i brug årtier senere. Reservedele til BSD Striker finder du under fanen "Reservedele" her på produktsiden.

 

.
.

Hvad skal man bruge for at komme i gang?

 

BSD Striker kommer uden ekstra udstyr.

BSD Striker leveres uden RC batteri og oplader, det er for at holde prisen på bilen nede, men også for at du kan vælge, hvilket batteri du vil bruge i din fjernstyretbil. Til denne BSD Striker anbefaler vi, at du bruger et 7,2 V NiMH-batteri med T-stik. mAh er næsten helt valgfrit, jo højere mAh du har, jo længere kan du køre på en opladning, bare husk, at fjernstyretbatteriholderen måler ca. 140 x 47 x 28 mm. Vi anbefaler, at du bruger et fjernstyretbatteri på mindst 3000 mAh. Øverst har vi et overkommeligt pakketilbud, hvor du kan købe fjernstyretopladeren og fjernstyretbatteriet til en bedre pris!

.
.

Tjek video om BSD BS223T Striker

Specifikationer
Leveres som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/10
Model Monster Truck
Tophastighed (km/t) 30-35km/h
Justerbar tophastighed Nej
Egnet til Nybegynder
Størrelse (LxBxH)(mm) 490x330x190
Driftsmåde El
Drivning 4WD
Motortype Brushed
Motorstørrelse 550
Servo 10kg metal gear
Oplader Ikke inkluderet
Batteri Medföljer ej
Batterimål (LxBxH) (mm) 140x47x28
Batteristik T-stik
Batteri till kontrollen Ikke inkluderet (4xAA)
Varemærke BSD Racing
Mærke varenummer BS223T

HER FINDER DU EGNEDE RESERVEDELE TIL DETTE PRODUKT

Her finder du passende batterier og opladere til dette produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:BSD BS223T Striker

Relaterade Produkter