Pro Boat Sonicwake V2 36 Brushless Deep-V

Artnr
PRB08032V2T2
Udsolgt
Oversigt
  • Fjernstyret båd med børsteløst motorsystem!
  • Børsteløs RC-båd med V-formet skrog for optimal tophastighed
  • Kraftig børsteløs 120A hastighedsregulator klar til 2x3s (6s) Li-Po
Special Price DKK3,086,55 Regular Price DKK3,249,00
This item is out of stock
Register your interest below and we will contact you when the item is back in stock


Hurtig fjernstyret båd til raceroplevelser - Pro Boat Sonicwake V2 36" Brushless Deep-V

Velkommen til Pro Boat Sonicwake V2 36" selvlænsende børsteløs Deep-V, den perfekte RC-båd til entusiaster, der elsker fart, ydeevne og ræs på vandet. Med sine imponerende funktioner og overlegne tekniske specifikationer tager Sonicwake V2 RC-båden dine raceroplevelser til det næste niveau. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren bådfører, vil Sonicwake V2 imponere dig med sin kraft, hastighed og selvoprettende evne. Dette er en heftig fjernstyret båd på hele +90 cm i længden, som vil imponere enhver, der får lov til at se den sejle for fuld udblæsning!

Kraftig RC-båd til spændende ræs

Stor fjernstyret båd med imponerende udseende Sonicwake V2 er en imponerende stor RC-båd med en længde på 36" (ca. 91 cm). RC-bådens imponerende størrelse og robuste konstruktion giver ikke kun en imponerende tilstedeværelse på vandet, men også overlegen stabilitet og håndtering. Det dybe V-design giver båden en enestående stabilitet, selv ved høje hastigheder og under barske forhold. Med Sonicwake V2 får du ikke kun en hurtig RC-båd, men også en imponerende og velbygget vandsportsmaskine.

fjernstyret båd med - 6S Power for enorm kraft

Proboat Sonicwake V2 er 6S Li-Po-kompatibel, hvilket betyder, at du kan udnytte maksimal kraft og ydeevne. Ved hjælp af et 6S LiPo-batteri giver Sonicwake V2 dig ekstrem acceleration og tophastighed. Nyd at mærke vinden i håret, når du accelererer hurtigt over vandet, og imponer dine venner med denne kraftfulde RC-båd. 6S Power giver dig den ydeevne, du har brug for til at dominere racerbanen og nyde spændingen ved højoktan-racing. RC-båden er udstyret med IC5/EC5-stik, som er kraftige stik, der leverer den nødvendige strøm.

Lav vedligeholdelse af børsteløs RC-båd

Sonicwake V2 er udstyret med en Spektrum 4068, 1900kV børsteløs motor og en Spektrum 120A børsteløs hastighedsregulator (ESC), hvilket betyder, at du får fordelene ved høj ydeevne og lav vedligeholdelse. Børsteløse motorer er mere effektive og holdbare sammenlignet med traditionelle børstemotorer. Du vil opleve hurtigere acceleration, længere driftstid og mindre behov for reparationer og vedligeholdelse. Med Sonicwake V2 kan du bruge mere tid på vandet og mindre tid på at vedligeholde din RC-båd.

Racing RC-båd med selvkørende funktion

Leveres RTR, 90 % klar til race Pro Boat Sonicwake V2 36" børsteløs Deep-V leveres RTR (Ready-to-run), så båden er færdigbygget med al elektronik forudinstalleret, og det, du skal bruge for at komme i gang med kørslen, er batterier til RC-båden og fjernstyring. Båden drives af 2 x 2s 7,4V (4s) Li-Po eller 2 x 3s 11,1V (6s) Li-Po batterier med IC5/EC5.

Vi anbefaler:

For de mindre erfarne - 2x 2s 7,4V Li-Po batterier med IC5/EC5-stik, båden vil så have en tophastighed på ca. 60 km/t

For de erfarne - 2x 3s 11,1V Li-Po batterier med IC5/EC5-stik, båden får så en tophastighed på ca. 80 km/t


Vi tilbyder en komplet pakke med passende opladere og batterier, du finder denne pakke lige under produktbilledet. Flere egnede opladere og batterier kan findes under fanen "Batterier og opladere"

Se videoer af RC-båden Pro Boat Sonicwake V2 36" brushless

Specifikationer
Leveres som Ready-to-run (RTR)
Egnet til Erfaren, Pro
Størrelse (LxBxH)(mm) 914x279x171
Driftsmåde El
Tophastighed (km/t) +80 (With 6s Li-Po battery)
Material Støbt plast
Motortype Børsteløs
Skrovtyp V-skrov
Oplader USB (medfølger)
Batteristik IC5
Batteri 2x 2S 7,4V eller 2x 3S 11,1V Li-Po (Medföljer ej)
Batteri till kontrollen Ikke inkluderet (4xAA)
Varemærke Pro Boat
Mærke varenummer PRB08032V2T2

Her finder du passende batterier og opladere til dette produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pro Boat Sonicwake V2 36 Brushless Deep-V

Relaterade Produkter