Suchiyu 16302 Vintage sportsvogn

Artnr
843406
På lager
Oversigt
  • Robust fjernstyret driftbil i retro/vintage-stil og skala 1/16
  • 4-hjulstræk med børstet 390-motor, tophastighed ca. 35 km/t
  • Inkluderer genopladeligt batteri og et sæt driftdæk
Special Price DKK493,05 Regular Price DKK519,00
Paket pris, Laddpåse + AA-Batterier (Klicka ur det du inte behöver och behåll rabatten)
Special Price DKK493,05 Regular Price DKK519,00
+
Modr Uppladdningsbara AA batterier 2800 mAh 4p
10%
Special Price DKK65,55 Regular Price DKK69,00
+
Hobbex opladningstaske til batterier 19x7x6cm
10%
Special Price DKK37,05 Regular Price DKK39,00
+
Modr Li-Ion 7,4V (2s) 2500mAh 10C
5%
Special Price DKK160,55 Regular Price DKK169,00
=
Gem DKK18,30
DKK737,90

Stærk fjernstyret driftbil - Suchiyu 16302 Retro sportsvogn

Suchiyu 16302 Retro sports car er en ny fjernstyret-driftbil til år 2023 fra denne leverandør. Her får du en meget prisvenlig bil med god ydeevne, der er bygget på samme måde som de mere professionelle biler.

Stærk karosseri med LED-lys

Med et cool retro/vintage-karrosseri skiller denne fjernstyret bil sig virkelig ud! Ikke nok med det unikke karrosseri, den har også frække LED-lys foran, som du kan indstille via radioen, hvordan de skal lyse, og når du drejer, blinker lyset i den retning, du drejer! Utroligt cool at se på!

Stærk konstruktion

16302 Retro sportsvogn er konstrueret af plastik og nylon af høj kvalitet for at gøre den så holdbar som muligt. Aluminium er brugt på de mest sårbare dele, og alt dette giver en meget stærk konstruktion. Bilen har kuglelejer i stedet for glidelejer, hvilket betyder mindre friktion og en længere levetid.

Drivlinje og affjedring

Kraftig motor kombineret med 4-hjulstræk giver dig god kontrol over fjernstyret bilen i alle hjørner. Bilens individuelle hjulophæng består af dobbelte trekantede led, som sammen med de tilpassede friktionsstøddæmpere giver fremragende greb på alle overflader. De mønstrede dæk har et nøje udvalgt mønster og gummiblanding for at skabe det bedst mulige greb! Du kan også skifte til de lidt hårdere plastikdæk for at udfordre dine kørefærdigheder. Så vælg selv, om du vil glide gennem svingene eller udfordre dig selv og andre i et ræs.

Fjernstyret bil velegnet til begyndere

Har du aldrig kørt en fjernstyret bil før? Så er 16302 Retro Sports Car den perfekte bil til dig. Det er nemt at komme i gang, og bilen er nem at styre. Radiostyringen giver dig mulighed for at justere acceleration og tophastighed. Radiostyringen bruger også 2,4 GHz-båndet til at kommunikere med fjernstyret bilen, hvilket giver den god rækkevidde og minimal signalforstyrrelse, perfekt hvis du vil køre en fjernstyret bil sammen med andre uden at få masser af signalforstyrrelser.

Høj skalahastighed

Når man ser på 1/16-størrelsen, leverer Retro sportscar RC-bilen en imponerende hastighed! Med en justerbar tophastighed på op til 35 km/t går det virkelig stærkt, og du får mange tempofyldte og begivenhedsrige oplevelser. Batteriet er tilstrækkeligt til op til 10-15 minutters intensiv kørsel. Derefter skal bilen oplades, før den er klar til nye eventyr.

Leveres RTR, 99% klar til at køre

Retro-sportsvognen leveres RTR (Ready-To-Run), hvilket betyder, at RC-bilen kommer færdigsamlet lige ud af kassen, så det eneste, du skal gøre, er at pakke bilen ud, oplade batteriet og køre en tur. Et genopladeligt batteri er monteret i bilen og oplades nemt med det medfølgende USB-kabel. der skal bruges 3 AA-batterier til styringen, og så anbefaler vi, at du supplerer med vores kraftige genopladelige AA-batterier fra Modr, som er perfekte til RC.

Sammendrag

Hobbex' mål med denne bil har været at få alle funktionerne fra de dyrere biler, men til en brøkdel af prisen. Bilen er en perfekt indgangsmodel til den radiostyrede verden og med mulighed for at lære, hvordan man selv drejer bilen. Med Retro sports car kan du skride rundt i gruset, hoppe på bump eller køre hurtigt på asfalt eller grus. Den handy størrelse gør bilen nem at tage med. Skulle uheldet være ude, er alle reservedele tilgængelige på hobbex.se.

Se videoen på Suchiyu 16301/16302

.
Specifikationer
Leveres som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Model Drift Car
Tophastighed (km/t) 30-35
Justerbar tophastighed Ja
Køretid (min) 10-15
Egnet til Nybegynder
Størrelse (LxBxH)(mm) 330x150x90
Driftsmåde El
Drivning 4WD
Motortype Brushed
Motorstørrelse 390
Fartregulator Borstad 3-in-1
Oplader USB (medfølger)
Batteri Li-Ion 7.4V 1300mAh (medföljer)
Batteristik T-stik
Batteri till kontrollen Ikke inkluderet (3xAA)
Varemærke Suchiyu
Mærke varenummer 16302

HER FINDER DU EGNEDE RESERVEDELE TIL DETTE PRODUKT

Her finder du passende batterier og opladere til dette produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Suchiyu 16302 Vintage sportsvogn