Suchiyu 16201 Cheetah

Artnr
842682
Udsolgt
Oversigt
  • Justerbar hastighed op til 35 km/t
  • Radiostyret bil i skala 1/16
  • Kraftig konstruktion med 4-hjulstræk
Special Price DKK436,05 Regular Price DKK459,00
This item is out of stock
Register your interest below and we will contact you when the item is back in stock


Cuchiyu 16201 Cheetah er en radiostyret bil i skala 1/16 i form af en 4-hjulstrukket buggy. Her får du en meget prisvenlig RC-bil med god ydeevne, der er bygget på samme måde som de mere professionelle biler - perfekt radiostyret bil til dem, der ønsker at komme ind i RC-hobbyen med en enkel, men stadig hurtig og sjov RC-bil!

Stærk konstruktion

.

16201 Cheetah er konstrueret af plast i høj kvalitet med elementer af nylon for at gøre den så holdbar som muligt. Aluminium er brugt på de mest udsatte dele, og alt dette tilsammen giver en meget stærk konstruktion. I RC-bilen er der brugt kuglelejer i stedet for glidelejer, hvilket giver lavere friktion og længere levetid.

Drivlinje og affjedring

.

Kraftfuld motor kombineret med 4-hjulstræk giver dig fantastisk kontrol over RC-bilen i alle kurver. RC-bilens individuelle affjedring består af dobbelte trekantede led, som sammen med de skræddersyede friktionsstøddæmpere giver fremragende greb på alle overflader. De kraftigt mønstrede dæk har et nøje udvalgt slidbanemønster og gummiblanding for at give det bedst mulige greb. Vælg selv, om du vil suse gennem svingene eller bare køre kontrolleret, men hurtigt.

.

Egnet til begyndere

.

Har du aldrig kørt en radiostyret bil før? Så er Cheetah den perfekte bil til dig. Det er nemt at komme i gang, og bilen er nem at styre. Via radiostyringen kan du justere hastighed/acceleration. Perfekt radiostyret bil til den yngre nybegynder.

Høj hastighed i skala

.

I forhold til størrelsen 1/16 leverer Suchiyu 16201 Cheetah en imponerende hastighed! Med en justerbar tophastighed på 35 km/t går det virkelig stærkt, og du får mange tempofyldte og begivenhedsrige oplevelser, hvilket er virkelig sjovt for en RC-bil i denne størrelse. Batteriet holder op til ca. 20 minutters intens kørsel. Derefter skal bilen oplades, før den er klar til nye eventyr.

.

Radiostyret bil leveret RTR (Ready-to-run)

.

RTR-bilen leveres køreklar, hvilket betyder, at det eneste, du skal gøre, er at pakke bilen ud (næsten), montere den medfølgende hækspoiler, oplade batteriet og komme ud at køre. Et genopladeligt batteri er monteret i bilen og oplades nemt med det medfølgende USB-kabel. der skal bruges 3 AA-batterier til styringen, så vi anbefaler at købe genopladelige AA-batterier fra Modr, perfekt til RC.

.

Sammendrag

.

Hobbex' mål med denne RC-bil har været at få alle funktionerne fra de dyrere RC-biler, men til en brøkdel af prisen. Bilen er en perfekt indgangsmodel til den radiostyrede verden og med mulighed for at lære, hvordan man arbejder med en RC-bil. Med Cheetah kan du glide rundt i gruset, hoppe på bump eller køre hurtigt på asfalt eller grus. Den handy størrelse gør bilen nem at tage med. Skulle uheldet være ude, fås alle reservedele på hobbex.se. En helt perfekt radiostyret bil til et barn.

Se videoen af Suchiyu 16201

.

Specifikationer
Leveres som Ready-to-run (RTR)
Skala 1/16
Model Buggy
Tophastighed (km/t) 35
Justerbar tophastighed Ja
Køretid (min) 15-20
Egnet til Nybegynder
Størrelse (LxBxH)(mm) 283x202x115
Driftsmåde El
Drivning 4WD
Motortype Brushed
Motorstørrelse 390
Fartregulator Borstad 3-in-1
Oplader USB (medfølger)
Batteri Li-Ion 7.4V 1300mAh (medföljer)
Batteristik T-stik
Batteri till kontrollen Ikke inkluderet (3xAA)
Varemærke Suchiyu
Mærke varenummer SCY-16201

HER FINDER DU EGNEDE RESERVEDELE TIL DETTE PRODUKT

Her finder du passende batterier og opladere til dette produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Suchiyu 16201 Cheetah