UDIRC UD023PRO INKFISH Jet Boat brushless

Artnr
844111
På lager
Oversigt
  • Unik fjernstyret båd (JET BOAT)
  • Børsteløst motorsystem, tophastighed ca. 20-25 km/t
  • RC-båd til erfarne og begyndere
Special Price DKK949,05 Regular Price DKK999,00

UDI023PRO Inkfish - fed fjernstyret jetskibåd med børsteløs motor!

Tag på vandet med den kraftfulde UDI023 INKFISH JetBoat med børsteløs motor! Denne radiostyrede båd vil tage din oplevelse til det næste niveau med sin imponerende ydeevne og hastighed. Med en børsteløs motor er denne JetBoat ikke bare hurtigere, men også mere effektiv end dens modstykker med børstet motor. Denne radiostyrede båd er ikke kun hårdfør, men den er også en indgang til eventyr og spænding på vandet for børn og voksne! Med sit usædvanlige design og ydeevne er denne RC-båd klar til at levere timevis af sjov og underholdning på vandet!

fjernstyret båd med et frækt design

UDI023 INKFISH JetBoat er en imponerende fjernstyret båd med et slående design, der skiller sig ud på vandet. Med sine glatte linjer og aerodynamiske form er denne båd både elegant og funktionel. En utrolig detaljeret og stilfuld "JetBoat"- eller "JetSki"-model udstyret med LED-lys både for og bag. Der medfølger et bådstativ, så du pænt kan udstille din RC-båd, når den ikke er i brug, f.eks. på en hylde!

Borløst motorsystem - klar til timevis af sjov! UDI023PRO INKFISH er udstyret med et vandkølet børsteløst motorsystem for sikrere og længere drift. Med en tophastighed på 20-25 km/t, der tager dig med på en spændende tur over vandet, giver den børsteløse motor en mere kraftfuld og jævn køreoplevelse. Inkfish er en perfekt RC-båd til børn og begyndere, robust og usædvanligt design for en RC-båd, denne RC-båd vil få din adrenalin til at pumpe, når du zoomer hen over overfladen.

2,4 GHz-radiostyring inkluderet i RC-båden

Fordelen ved en 2,4 GHz-radio er, at den giver et stabilt og pålideligt signal uden interferens fra andre trådløse enheder. Det giver dig mulighed for at styre din radiostyrede båd med præcision og uden risiko for signaltab eller interferens. Derudover har 2,4 GHz-radio en længere rækkevidde sammenlignet med ældre radioteknologier, hvilket giver dig frihed til at udforske vandet på længere afstand. Hvis RC-båden kæntrer og ender på hovedet, kan du blot trykke på en knap på radiokontrollen for at rette båden op. Nogle gange er et tryk nok, og andre gange er der brug for 2-3.

Hvis der imidlertid er flere UDI023 Inkfish-både i nærheden, skal du starte og forbinde dem en efter en ved at starte radioen og derefter RC-båden, teste styring/gashåndtag og derefter gå lidt væk for derefter at starte de andre RC UDI023-modeller.

Leveres køreklar (RTR), 99 % køreklar ud af kassen

RC-båden UDI023PRO Inkfish JetBoat leveres RTR (Ready-To-Run), fuldt samlet med al elektronik forudinstalleret lige ud af kassen. Der medfølger en 2,4 GHz radio, genopladeligt Li-Ion 7,4 V (2s) 2000 mAh RC-batteri, USB-oplader og et bådstativ. Så det eneste, du selv skal tilføje, er 4xAAA-batterier til radiostyringen. Så skal du bare oplade det medfølgende RC-batteri med den medfølgende USB-balanceoplader, og så er du klar til at sejle!

Sammendrag

UDI023 INKFISH JetBoat med børsteløs motor er perfekt til både børn og voksne, der elsker eventyr og spænding på vandet. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren RC-entusiast, vil denne båd levere timevis af sjov og underholdning. Så hvorfor vente? Kom ud på vandet og oplev den ultimative spænding med UDI023 INKFISH JetBoat med børsteløs motor i dag! Besøg linket nedenfor for at få mere at vide og afgive din bestilling. Med denne fantastiske radiostyrede båd vil du tage din vandoplevelse til nye højder!

Se videoer om UDIRC UDI023 INKFISH

Specifikationer
Leveres som Ready-to-run (RTR)
Egnet til Nybegynder, Erfaren
Størrelse (LxBxH)(mm) 362x127x110
Driftsmåde El
Køretid (min) 10
Tophastighed (km/t) 20-25
Material Støbt plast
Motortype Børsteløs
Skrovtyp V-skrov
Oplader USB (medfølger)
Batteristik XT30
Batterimål (LxBxH) (mm) 70x33x23mm
Batteri Li-Ion 7,4V (2s) 2000mAh
Batteri till kontrollen Ikke inkluderet (4xAAA)
Varemærke UDI RC
Mærke varenummer UDI023PRO

HER FINDER DU EGNEDE RESERVEDELE TIL DETTE PRODUKT

Her finder du passende batterier og opladere til dette produkt

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:UDIRC UD023PRO INKFISH Jet Boat brushless

Relaterade Produkter